''du är en svag person''

det här är ett sånt där inlägg som jag har fått för mig att det är skönt för mig att skriva av mig på. så det är verkligen inget intressant och behövs ej läsas.

ibland känner jag verkligen att jag inte vill bo kvar här, jag vill bara bort så långt bort so möjligt. jag orkar inte med allt tjata om att allt är mitt fel, '' va snäll mot maja '', '' sluta bråka med dina syskon '', jämföra mig med andra osv osv. Det tar verkligen kål på en till slut. Jag försöker vara så snäll och rättvis mot båda två av mina syskon och jag får knappt något tillbaka, ingen av mamma eller pappa märker heller när jag gör det där ''extra bra'', men när jag gör det minsta taskiga mot dem, då är det självklart att de märker, det är de som gör mig så himla galen och gör att jag skriker på både mamma pappa och syskonen och självklart får jag all skuld för det. Senare hör man hur mamma och pappa tjafsar om mig och det är sällan de säger något om vad jag har gjort bra. Detta gör även att jag vaknar mitt i nätterna av panik, mardrömmar om hur jag bråkar så fruktansvärt mycket med min mamma så jag tillslut hamnar i en fosterfamilj. och det är de sista jag vill, jag älskar min familj, det är dem som har gjort mig till den jag är idag och att jag har alla dessa underbara vänner som finns vid min sida dag in och dag ut. Men ibland känner jag att jag inte orkar mer och att jag bara vill bort här ifrån, liksom slippa allt. Det här var den första gången på ca 2 år jag och mamma bråkade så det var lite extra tungt denna gång. Jag är personen som ofta håller detta för mig själv, eller åtminstone inte visar det bland min omgivning därför tycker jag det var lite skönt att få skriva av sig, där ingen är tvingad till att läsa!
Tack och hej!

hihi

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


hola como estas

muy bien tambien.
gårdagen blev en väldigt lång dag. kollade som sagt på flickornas match, sedan kikade vi in på några second hand-butiker. sen en max-drive in, sen pangbom så var vi hemma. jag och johanna slocknade till någon timme sen åkte vi mot ullfors för att fira sofia som fyller år idag. (grattis igen!!) där blev det mycket prat, mat, musik och film.
idag vid ett tiden bar det av till uppsala med familjen för att hälsa på pappa på sjukhuset, han var väldigt pigg nu och kommer nog hem imorgon ist. resten av kvällen har jag bara suttit här, som vanligt, tyvärr!
jag har tänkt lite på det här med bloggandet, jag är ju trots allt inte så duktig på att uppdatera så mycket, så man kanske ska lägga ner denna underbara blogg. eller kanske göra något annat utav den? för ärligt talat tror jag inte så många som bryr sig om vad jag gör om dagarna, det är ju trots allt samma visa om och om igen. men ibland tycker jag att det är lite roligt att bara kunna skriva något dumt inlägg. tung fråga! och jag har även börjat tröttna på min header NU IGEN. att jag aldrig kan bli nöjd, inte för att denna underbara header var så seriös. men men,  vi får se hur det går!

drygklagare

hej bloggen!

jag sitter nu hos mormor pga. för att morsan inte orkade åka hem, men det skadar inte. hade ändå inte mycket annat för mig! så skönt med en slapphelg nu, vila lite inför de andra två helgerna framför mig. 
sitter i alla fall och kollar på let's dance, mitt första let's dance faktiskt, och det är redan final.. helknepigt! men ska hoppa i sängs för ska upp tidigt i morgon för att kolla på mina två flickor som ska spela fotboll.

och så är det en dryg jävel som inte tror jag kan uppdatera här på bloggen, men det vet jag faktiskt. så sluta och kommentera att jag inte kan och leave me aloneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee miss miillapeersson.blogg.se
skoja, hejdå

dream as if you'll live forever, live as if you'll die today

åååh skönt, nu har jag bara ett nationellaprovkvar, i matte, som alla andra. Engelska nationella idag gick faktiskt bättre än förväntat. inte så lång men ganska bra skriven (tror jag). har suttit och skrivit och gjort en powepoint hela dagen efter skolan, inte kunnat träna och inte ätit något. och inte vill det bli bra heller. nu är pappa på sjukhuset och kommer väl antagligen stanna där ett tag när man behöver hans hjälp, taskig tajming hedlund. 
och imorgon kommer familjen fridh på besök, då jag ska stå för maten! så har lite grann att planera, funderar i alla fall på en krämig wok med kyckling, fast kommer dock inte ihåg vad jag och petra slängde i då, men något ska jag väl lyckas med! så blir väl säkert ingen träning då heller. men NU ska jag hoppa ner för trappan och äta hemmagjorda köttbullar och stuvademackisar!
HAYDA!

jag vet inte längre om det jag sagt är något jag själv kommit på

om ca 2 veckor är de mina!
Helt slut efter träningen, först springning ute, sen lite springa inne och bara spel. körde lite styrka hemma framför tv'n sen kom den efterlängtade duschen. nu har vi även gjort två av engelska nationella proven, hur svårt som helst. nu är det bara muntliga i engelska, svenska och matte kvar, och provet. sen så är jag näst in till fri! skolan tar kol på mig, usch och fy.
HÄJDA!

tittut

kom hem från moa för någon timma sen, skönt, hon bara bitts och äcklar sig på mig.... fy. vi har även fixat en väldigt fin header idag. kommer upp imorgon kanske! slitit hårt med den, så hoppas den sitter fint. har även fått en liten sminkkurs såklart, och världens godaste korvstroganoff? jajamen!
hoppa in i duschen med dig nu linurt, du är äcklig!

kinamaaat

jag vill äta kinamat.............. åh vad jag är sugen på kinamat.........vårrullar, jordnötsås, wok, kyckling, nudlar, räkchips..................

lördagsmys

startade dagen med en fotbollsträning i tierp, härligt. när jag kom hem blev det en härlig lång promenad runt bruket. så himla härligt väder, och sedan lite styrka ute på det. senare har jag umgåtts med anton och milla. blev en film och lite småprat där ett tag. runt åtta tiden så byttes anton ut mot jenny och petra, kika lite på melodifestivalen, salem är sååå sööt. han borde ha vunnit, visst anna's låt är kanon bra, men nej ingen som skulle lyckas i norge tror jag inte.. men nu är klockan lite mer än elva och jag känner mig redan lite trött, att gå upp halv åtta på en lördag är inte riktigt min grej asså. så ska väl krypa ner och sova nu, finns ju inte mycket annat att göra. lite sugen på att sticka faktiskt... vi får helt enkelt se vart det leder!
så underbar!
GODNATT

jag har kommit på

att det inte är så smart att ha gammalt te med mjölk i på rummet ett tag, kände nyss lukten av nå väldigt surt, då klicka det till att det kunde vara te't som jag aldrig drack upp för några dagar sen. dumt. och så har jag kommit på några fler saker:
  • jag vill ha sommar
  • jag tror jag ska välja thoren business school ändå.
  • jag måste inhandla mer kläder (panik på morgonen av att man inte har nå kläder, lite extra jobbigt när man är nyvaken.)
  • jag frågade petra vid fyra om hon kunde ta och komma hit, klockan är nu kvart över sju och hon har inte kommit än.
  • jag vill att hon ska komma nu
  • så måste jag ner till ica innan åtta för att köpa den där goda chokladen '' good''
  • att det ''snart'' är sista april
  • så tycker jag att ikea och sin jävla reklam kan ta sig, dom har haft sportlov lite för länge nu va.
nej men det är soft. det var allt för mig!
PETRA KOM IGEN NUUUUUUUUUU!
en liten härlig oförglömd sommarbild på detta!

jag har varit där förut, jag är inte rädd

soft skolvecka faktiskt, väldigt skönt. igår var det sovmorgon och idag fick vi sluta kvart i tolv och nu har vi långhelg. hillevi,petra, julia och jag testade faktiskt den nya kina restaurangen, eller nya och nya, ny för mig! riktigt gott. nu väntar jag på att magverken ska gå över, jag vill bara ut och gå. älskar detta väder! förutom plasket, underbart!!!

skutskär

http://arbetarbladet.se/nyheter/alvkarleby/1.1865921-fest-i-skutskar-sparade-ur
http://www2.unt.se/avd/1,,MC=76-AV_ID=1022984,00.html
jag hade superkul igår, tråkigt att det sluta som det gjorde och tidigt. men dock märkte jag inte av att någon blev knivskuren. men kul hade jag!

jag vill veta vem som köper ekologiskt kärnat smör

helt slut nu, jag orkar inget mer! men otroligt skönt på samma gång. åkte till johanna igår kväll, mysigt. så har skolan börjat nu också, efter ett ganska skönt och slappt lov. vad en väldigt slapp dag idag men imorgon har jag mitt efterlängtande omprov i matte. kasnke ska ta och läsa på lite? senare. ( imorgon sista minuten). nej men sen blev det ju en hård träning, behövdes! jag har verkligen suget att springa ute nu, men det är väl bara för att det är kallt och förjävligt, sen när det är perfekt väder så kommer jag inte ha det där suget kvar.. hmm, måste ta tag i detta! fy lina. JAG har börjat läsa horoskop också, och jag tycker de stämmer in så in i norden. jaja, annars lever jag, bara flyter på. dock är jag lite besviken.

RSS 2.0