matte

matte är nog de sämsta ämnet på denna skola...............
jag har damp / jakob

Datakunskap

har precis börjat för dagen, ganska skönt. trodde jag, erik väcker mig runt halv åtta och jag kan såklart inte somna om, underbart.
typ så här kul har vi här inne, skoja. jenny har snor på läppen

shulelulu

sitter kvar i skolan och driver bort tiden, slutade för ca en timme sen. ska se på bio med hjärtat ikväll, så inväntar honom. Jag hatar att inte har nå bra bilder på den här datan, blir så tråkigt då. Dock är denna blogg otroligt jävla tråkig ändå så, så det kanske inte gör så mycket ändå?

tjejkväll

åker iväg till matilda och äter godmat med goda tjejer!

jag kanske har världens bästa kille?

såg att en viss erik hade varit inne på bloggen och skrivit ett litet inlägg!
världens bästabästa!
jag är i skolan, på en fredag, duktigt av mig! sitter med julia nu och ska ut en snabbis, sitter för mestadels och väntar på maten..
HEJHEJ

Chachaa blogg1

Jag skulle kunna skriva hur mycket och hur långt som helst, för när jag tänker på henne så blir jag så glad och det kittlar så busigt i magen, tänk att hon är min, vilken grej! men jag måste tyvärr plugga..... men jag vill bara säga att lina är underbar. det finns ingen som är bättre än henne, hon är bäst helt enkelt. när jag är med henne så finns det nog ingen som är lyckligare än mig. jag älskar henne mer än allt. jag skojar inte.
/e

sjuk tjej


sjuk och arg

känns som att jag aldrig blir frisk!
och nu har jag fått utslag också, som bara förstör.

en gammal ko vandrade ensam på en mörk, kall väg

sitter kvar i skolan och skriver på projektarbetet. fast, nu har det börjat spårat, lite mindre bra kanske.
sitter mest och fördriver tiden, måste ju vänta på världens segaste människa, kan det vara erik?!!?!??!?!? åååh dryga fansakp.

i väntan på något gott

sitter hos erik och väntar på att han ska komma hem från träningen. Jag har faktiskt varit jätte snäll och gått och handlat kallsonger och mat åt min lillegrabb. kände mig faktiskt som en riktig hemmafru när jag gick där på stan.. ajaj.

har i alla fall kommit igång lite i skolan. Dock är jag inte alls på humör för att plugg.. tyvärr, men jag ska tvinga mig själv denna gång, inte någon lekstuga längre.




så kul har jag just nu. sexigt

röstdags

har precis varit och röstat. snart är det lunch, hungrig som ett as.
sen har vi bara matte. SEN HELG OCH VÄRLDENS BÄSTA KOMMER HEM I NATT

ganska lycklig

idag när jag kom hem, så låg min nya telefon på skrivbordet, ganska underbart!! :D så har inte så många nummer, så skicka gärna ett sms med ditt namn till 0738258092!
men det var ju dock inte det som gjorde mig lycklig, det är ju så att kanske världens underbaraste johanna kommer hem i helgen, såå skönt, har saknat henne så det gör ont.

chillerill

missade fotbollen imorse. så nu är jag i skolan, har håltimme tills 12 så nu sitter vi alla med datorerna i knäna. hejdå

helg

har slutat för veckan nu, ganska lagom skönt. Dock sitter jag och hanna kvar i skolan och väntar på varsin kamrat! ganska gemytligt om jag får säga det själv!
sofia kommer vid kvart i, är hungrig.........

blir galen på denna dator.
jag, erik och brorsan har nyss gjort en otroligt god kycklingsallad och ännu nyligare åt vi den otroligt goda kycklingsalladen. nu ska erik äntligen få sig en stund med mig, har ju suttit framför denna underbara sak i princip hela kvällen sen vi kom hem. jag vill verkligen få denna webcam att fungera!

hola

pluggar lite engelska, eller?

engelska

ska snart börja engelska lektionen, som pågår i tre timmar. sen har vi teoretiskt med fotbollsakademin. slutar fem...... sen kommer älskling hem till mig, skönt
hej tova!

åhåååå

jag sitter och kollar igenom bilderna från halloweenfesten från förra året, jag bara drömmer mig bort!
På fredag har i alla fall jag tänkt att köra på som bara satan! fast nu är det ju dock 80-tal, lite svårare, eller kanske inte.. jag vill vara ruggigt ful



äntligen

vi har äntligen fått våra datorer som vi har väntat på i ca 3 veckor!
så nu håller jag på att letar ihjäl mig efter hur man kommer in på webcamen..

puss

har min favorit som väntar i sängen, mysigt!
HEJDÅ ♥

juste

jag skulle ju ta den där varma duschen.

i can't stop missing you

Det har varit en underbar helg, var i väg till tierp i fredags, kollade på lite fotboll med härliga små varelser. Senare vid 12 tiden blev jag och petra bjudna på trevligt kvällsfika hos tvillingarna car, mycket mysigt! Kom hem vid fyra tiden och sov ut till halv ett, inte dåligt skönt. Åkte vidare hem till erik med nästa buss som gick, käkade middag hos hans grannar, massvis med kräftor, uuuunderbart. Idag har vi bara myst bort dagen framför tv, det är så en söndag ska se ut!
Nu ska jag och min hicka hoppa in i duschen!


du är mitt gift, mitt knark, min drog och mitt beroende


sådär ja

Det har varit en slapp vecka, två ''skoldagar'' måndagen hade vi lite redovisning och i torsdags hade vi lite nollning och någon annan lek som några tvåor hade gjort som vi skulle göra. annars har jag spenderat nästan hela veckan med erik. kan inte bli bättre. eller jo, en utlandsresa skulle inte sitta helt fel, gillar inte detta väder så värst!
imorse var det träning med fotbollsakademin, gick helt okej. Alla namn har inte precis satt sig än så blev på så sätt lite svårare! men det kommer. efter all träning åkte jag hem och tog det lugnt, nu inväntar jag några underbara och saknade tjejer.
'' hitta en cowboy ''
Philip och Tommy får avsluta denna sjukt intressanta bloggen för idag

RSS 2.0