ej svansar ej svansar, ej öron havar de

lustigt är det!
nu är jag här igen!!!!
nej
men man kanske ska ta och berätta en sak,som jag tror inte så många har koll på, om två dagar är det midsommar? eh nyss var det nyår.. det går liiiite för fort, tycker jag då. men det är sommar i alla fall, och det är fint väder ute! jag borde ut, men snart! jaja, men vi hörs väl om en månad sådär!

ack dem

att jag alltid ska hålla på att lova saker här på bloggen..
har nyss kommit hem från en liten sim/badtur i det blå med moa och julia. nu ska jag börja packa min väska och sen börja tagga lite till match kanske.

just look at the mess you've made

har fixat mitt hår klart nu, snart drar vi iväg till matilda och har det nice! tänkte också ta med mig kameran, så det kommer två bildbombar sen, från i torsdags och ikväll då! men nu kan jag ''tyvärr'' inte skriva mer, för nu märkte jag att mitt hår har åkt ut.. det som var så bra.......
puss på er!

säg mjao till livet

annars blir allting så fel

jahapp, då var det blogg då, vet ju inte ens vart jag ska börja.. skolavslutning snart, och i lördags åkte jag ring och har fruktansvärt ont i armarna! vad har jag mer gjort för roligt? somnat halv ett och gått upp fem för att jag är så snäll och fixar hår till studenten,en eller två pussar på kinden är jag i alla fall värd! hmm mer roligt.. jo juste, vi var ju på klassresa till ängskär också, om jag inte skrivit om det! men supertrevligt och kul var det. tänkte om man kanske skulle ta och lägga upp bilder ist?har en känsla av att ni (du) inte orkar läsa mitt skit HEHE! fast i så fall, då hade du ju inte fortsatt läst, smart lina, mycket smart! ja som att du ändå fortsätter så kan jag ju också skriva att det var himla skönt att få slänga allt skolarbete från aspelskonan idag! och på torsdag har vi bal, sen sommarlov?!!??! ? shit.. och jag hoppas på att få jobba! knas.. jaja, hmm mer! jag har ingen kuvertväska, någon som har eller vet vart det finns fina? annars har jag nog nästan allt, förutom lite hårgrejer, men det fixar jag antagligen imorgon! att bero på hår, så köpte jag en ny locktång igår  som sög balle! usch vad arg jag blir.. då funkade ju nästan min andra locktång mycket bättre, som tar typ en timme påsig att bli varm.. jaja det löser sig hörrni! sluta läs nu och kolla på mina fina bilder ist!

'' fel av mig ''

inte fan skrev jag nå igår eller.. men imorgon har jag massvis med tid, då skriver jag, för nu ska jag sussa!
nattinatt

yE!

jag lovar att skriva imogonbitti om allt roligt jag har varit med om, var ju ett bra tag sen!
puss på er alla



RSS 2.0