you are my superstar

fredagen spenderades hos moa med massor av mina favoriter. hade det riktigt kul, blev kebab, godis och charader. lördagen spenderade jag med milla. hade det chill med chips,dip och tjejsnack. småflickor på nytt.


.

somna riktigt tidigt igår, somna vid 9. vaknade bara en gång i natt, vid halv två tiden. men annars har jag sovit som en stock, jag har förjävligt mycke träningsverk. körde på ett pass på två timmar igår. riktigt skönt! åkte hem efterskolan igår också, så hann med ganska mycket. tänkte skirva om min helg efter skolan. nu blir det ner och borsta tänderna
skulle väl inte sitta fel med sommar nu?
(kom på efter ett långt tag att man dansar ju inte alls runt en flaggstång, men vad gör det?)

detta fält måste fyllas i

äntligen fredag, så jag längtat.
skolan gick fruktansvärt snabbt igår, efter skolan blev det soffan ett ta sen gjorde jag kladdkaka med maja och becca. vid halv sex kom stoffe, han var busig. mysig natt. om ca en kvart går min buss, kort dag idag, slutar ett. det är ganska skönt! nu ska jag borsta tänderna

jag saknar sommaren enormt mycket nu, för mycket!

bild från sommarens bästa fest kanske? 
inte den vackraste, men jag gillar den!

But there's a pretty little thing waiting for the king

ska i väg och sälja fika på skolan nu. (jag gör det mest för att få äta min och petras goda kladdkaka som vi har gjort) tycker jag är väldigt smart där. annars var skolan skit seg idag verkligen. ikväll önskar jag besök,så får hoppas turen står på min sida idag!


livet blir bättre när man vet var man ska

sitter och håller på med valen just för tillfället, har funnit 5 intressanta. fast den i åre har jag ingenaning om hur man lägger till, så får väl ta och prata med siv imorgon, det måste jag komma ihåg!
vet dock inte vilken ordning jag ska ta dem, måste väl fundera ett tag till, kanske dyker upp några fler också.

since you've been gone i can do whatever i want

jeansskjorta gina & halsduk gina. 

svarta jeansthigts vera moda & mörkbeige leopardtunika


idag följde jag och maja med pappa och alex till gränby, alex spela två matcher, de vann första, förlora andra med 1-2, men alex var en riktig hjälte i mål och tog par riktigt bra straffar!
jag och maja gick en runda i gränby centrum. hittade äntligen lite i alla fall. blev en jeans skjorta, leopard halsduk, leopardtunika och ett par svarta jeansthigts.
nu har jag varit hemma ett par timmar, fick besök av två äckliga invalider, uuh skrämmande. vi spelade lite just dace @wii! nu väntar boken i sängen, hatar boken, fattar ingeting av boken, hatar att vi måste läsa boken, JAG HATAR BOKEN

försenad julklapp av min älskling, tack!


i wanna wake up where you are

Stoffe har åkt hem för ett par timmar sen. vi har inte gjort mycket alls, han kom igår vid halv tolv. hade helt glömt bort att de hade bytt tider på helger så fick bli lite senare. det var bra mysigt i alla fall. så nu har pluggat lite matte, har ju prov imorgon efter skolan, usch hemskt att skolan börjar imorgon! känns väldigt jobbigt med både nationella och att vi nu ska välja vad vi vill bli i framtiden...  hemskt..

jag vill gå hem med dig

mina kära vänner sitter och kollar på the mist. jag hatar den, den är hemsk. har suttit där och kikat lite, men nej inget för mig.. bara rädd är jag!
idag så har vi då haft planer på att åka slalom, skridskor,pulka, men inget utav det blev de. slalombacken stängde tidigare pga kylan ( hatar denna kyla! ) det var heller ingen friåkning på skridskoplan och pulka, för kallt.. så vi tog på oss lite kläder, gjorde ordning varm oboy och hoppa lite i snön, i alla fall jag och julia. nu sitter vi inne hos julia. varmt och skönt. nu hoppas jag på att det kommer en hjälte med 10 bussen och räddar mig från detta!




skridskor/snö/vinter

Sitter med julia och ska skulle egentligen åka slalom med några polare, men så blev det ICKE. Nu ska vi hänga hela eftermiddagen och fika varm saft(något varmt iaf) och rulla i snön. Vad gör man inte. Mysigt och bra. 


det regnar köttbullar

fick nyss rubriken av min bror alex. vi stter och kollar på 2012 och vi är i den delen där det '' regnar köttbullar ''. Lite panik sådär nivet. vi har också kollat på paranormal activity, den som gick på bio, som var lite värre än vad jag sett innan och jag kolla på HELA filmen! helt otroligt. jag kan verkligen inte se på skräckfilmer. men idag tvingade jag mig verkligen att titta. ( okej jag har sett den förr, men inte hela, för jag kolla bort mesta delen av filmen) så känner mig duktig!

juste, jag har inte skrivit nå idag heller, satan!
men joanna kom vid 12 tiden ungefär, skönt, för jag trodde jag hade sovit lite förlänge och kände mig jätte taskig när mamma kom upp och växte mig ( som att damen sa att hon skulle komma klockan tio) så blev lite lättnad när jag såg att hon inte hade kommit ännu. men vi har typ, bakat cookies, spelat spel. inte gjort så mycket mer, vid 8 tiden kom milla och julia så vi har haft en liten filmkväll, mysigt! nu har jag inte så mycket mer att berätta. jag vet, denna blogg är supertråkig, ge tips på vad jag ska göra för att få en lite bättre blogg?

puss

ohyeaaaaaaah!

klockan är tolv, hmm jag är inte ett dugg trött... joanna kommer klockan tio imorgon, hon får väcka mig. orkar inte ställa klockan... jag skulle ju pluggat matte också, fan! får tvinga joanna att hjälpa mig helt enkelt!! jag har heller inte sätt en plogbil köra tolv på kvällen heller, men nu gör han det, och det är ännu störande och jag kommer inte kunna sova...

klantbarn!

försov mig imorse. vakna 20 min innan bussen gick, så det fick bli nästa. blev massa stress och skit där på morgonen. får reda på att maja har mitt busskort och hitta ingenting jag kunna ha på mig. måste verkligen ha nya kläder, men när jag väl är inne i stan så hittar jag ingenting! men tillbaka till min morgon. mamma säger att hon ska in till stan, såbra då kan vi åka med henne. går ut till bilen skrapar rutan osv. sen öppnar jag dörren, massa snö åkte in i bilen, så ska jag ta bort det med vantarna och då hade jag visst min mobil där och den flög åt helvete så hittade inte mitt batteri till telefonen, mamma var redan efter i tid så jag sket iden och hoppa i och då står inte maja ute vid vägen när jag ska ha mitt busskort. så vi var tvungna att gå till henne och hämta busskortet. så då blir vi tvungna att ta buss och tåg ändå. så jag har gått utan telefon hela dagen, känns så tomt utan den. Men när jag kom hem så kolla jag alla mobilen som finns över som tyvärr inte funkar om de hade lika batteri, och som tur är så hade jag samma batteri som mammas gamla. härligt! så nu är jag ''back on track'' igen med smsandet!

hittade även INGENTING i stan heller. irriterande som fan faktiskt.


saknar min gamla telefon..

supernice!

Juste!
jag kanske skrev att jag hade som nyårslöfte att ''banta'' nej men börja äta bättre och börja träna mer. hittills har jag lyckas ganska bra. förutom att jag råka äta en hamburgare MED pommes... men när jag kom hem så tränade jag på crosstrainen, inte så länge, men ett ta i alla fall. det är så fruktansvärt skönt när man är har ett pogram på, supernice om jag får säga det själv!


en till supernice sak är att imorgon följer jag med milla till stan. hoppas jag hittar nå vättigt, var ett ta sen jag shoppa.. ändå fick jag ca 1500 kr över det jag får imånaden, förstår inte. men men denna månad ska jag skärpa mig! sen efter stan så hoppas jag att få träffa stoffe, vi prata lite om det. men inte riktigt bestämt än.

och just nu är jag såhääääääääääääääääääääär glad just nu. det är också supernice!
så jag bjuder på en glad bild från tärnsjö!


hem ljuva hem

äntligen hemma!
kom hem för någon timme sen. Jag, maja och johanna åkte och badade på parkbadet idag några timmar. faktiskt ganska skönt! när jag kom hem har spelat spel med mamma,pappa och alex, vem vann om det nu inte var jag?
det där spelet måste vara det ända jag är bra på!

jag har en sån himla ångest, jag vet verkligen inte vad jag vill gå, snart ska vi välja gymnasium, jag vet absolut inte vad jag vill bli, jag har haft så mycket i skallen om vad jag skulle vilja bli, men inget har riktigt fastnat.. hmm jaa. jag har väl en halv månad kvar på mig i allafall. Den 14 januari ska jag i alla fall iväg till bolandskolan på öppet hus. finns en linje som är lite intressan.

puss

nytt år, nya möjligheter

Idag ska jag ta tag i mig själv. eller i mina nyårslöften.
Jag och alex skulle ha åkt skridskor men det var alldeles för kallt.. så får bli en annan dag, måste ju bara göra det i vinter. men ist ska jag snart ställa mig på crosstrainern och slå på en film. så lite träning ska jag allt få. senare blir det av till morfar. ska nog ta morgon och kvällsprommenad där, så fint där morfar bor. någon mer träning, hmm simma kanske? får se hur det blir!


mitt nyår

jag hade världens underbaraste nyår. vi ordnade en nyårs fest hos milla som blev väldigt lyckad, förutom alla stölder. men jag hade det superbra och hoppas alla andra också hade det roligt! jag har inte mycket att skriva så det  får bli lite bilder ist, blev inte så mycket för hann inte ladda batteriet, bra lina!























































































så grymt jävla het




RSS 2.0