arg satan

såhär sur är jag nu. usch. fy.
jaja. jag har i alla fall gått och plågat mina fötter idag, vandrade i klackskor i staden idag + skoldag. det tog kål på mina fossingar så jag (så smart som jag är) tar på mig gympaskorna. mycket fult men underbart! och på tåget hem så slog tanken mig att jag ville färga håret, jag färga håret? ska jag bryta detta med att ''aldrig färga håret'' eller ska man chansa? så otroligt trött på hårfärgen. det är ju fan grått. vill ha blondare eller brunt, men vågar jag? det är frågan..

snö på sista april..........

vad är det här.. snö plask, inte kunna sitta ute och grilla..
jaja, åkte hem efter ett fruktansvärt dåligt nationellaprov. blir så arg på mig själv. kommer väl fan få gå på sommarskola i sommar. och inte har jag skrivit klart pm'et heller, vafan lina.

Together we've done so much fun shit in our days i remember the half.

varit en lugn dag idag iskolan. stanna kvar i tierp i någon timme. kom hem, hoppa in i duschen och snabbt in i kläderna för att åka till frissan och boka tid för håruppsättning, tokigt att det ska vara så himla tidigt.. men får helt enkelt duga, om inte något annat dyker upp. sen bar det av till ip där vi skulle ta lagfoto. nu har jag bara degat hemma, skrivit en massa på mitt pm och har kikat lite på inter-barca. men nu blir det hopp i sängen!

stek väder

sitter just nu ute i solen och ska skriva lite på mitt pm. dock ser jag inte vad jag skriver och tappar bort muspekaren tup i kvarten.. en solen skiner, så varför klaga ( blåser lite kallt ) äach så jävla härligt väder, så hoppas nu att man kanskefår sig en liten gnutta färg.

HJÄLP!

Bild 1
bild 2
bild 3
bild 4
bild 5
bild 6
vet inte alls vad jag ska ha på mig på skolavslutningen, (tycker det är väl för överskattat...) jaja, jag hittar ingen balig klänning i rimligt pris, så satsar nog på en i en lite lägre prisklass som jag även kan ha mer än bara en gång. så kommentera gärna vad ni tycker!

baby, you got the all

var vår första träningsmatch igår med flicklaget. en skön vinst på köpet också, tyckte det var en väldigt bra match.
dock var det ett väldigt hemskt väder, blåste, spöregna en stor del av matchen, började åska och blixtra. så det var riktigt skönt med en fet jävla varm dusch och mat sen. senare tog vi halv tio bussen till tierp och tåg vidare mot mehedeby, väldigt trevlig kväll och trevligt folk! idag blir det mest av att plugga,plugga och plugga. väldigt sugen på polly...... jaja, imorgon börjar mitt godis -och lite annatförbud, så kanske ska ta sig sin sista godisbit idag? åh, det är en väldigt dryg och dålig låt på spotify nu... usch HEJDÅ



Mobil uppdatering

Ba prövar surfa lite på mobilen, hej! Sitter i alla fall på en härlig matte lektion och en och en halvtimma kvar i helvetet.

dess förtjusande form

underbar glass. jag och julia prövade på två nya glassar igår. magnum gold och denna underbara bröllopstrut!

avslutningsklänning

mest förtjust i den bakre delen, men detta är då en av de klänningar jag vill ha på mig.
ännu en varm dag och andra dagen i skolan, fruktansvärt jobbigt att hoppa upp ur sängen på mornarna. dagen gick annars väldigt fort, stannade kvar en timme i skolan för att gå igenom lite matte. det är ju väldigt härligt väder ute nu och jag funderar starkt på att ta mig en runda runt söderfors.


ciao!

nyklippt tjej

svart ruta från dolce&gabbana

mysiga jävlar


the grass is greener on the other side

ååh såg en grön åker idag!!!! åh sommar... det kommer!
på tala om sommar
summer of -09, nice

Preliminärt besked

såg även ett litet brev till mig i posten idag,mycket ovanligt. men det var i alla fall från åre. jag har alltså kommit in preliminärt på en av sveriges bästa hotell -och restaurang skola!!! NICE. men endast preliminärt dock, heheeeee

underbara uppblåsbara lina

underbart.
jag vakna av fågelkvitter i morse och trodde det var sommar. blev glad där för stunden tills jag drog upp rullgardinen. men på goda vägar är snön påväg bort ifrån oss. jaja. onsdag idag, alltså träning, härligt.
det var allt, mina kära läsare, LAAAAAAAAAAAAV YAAAAAA BITCHES

blogga?

hehehe, slänger upp ett inlägg lite såhär i början på veckan.
måndag, alltså fotbollsträning, men denna dag var det så att vi började kvart i tolv, mycket skönt, dock började det snöa idag när vi träna, mindre skönt. efter träningen pratade jag och mamma mycket om sommarjobb och sånt och jag kom på värsta bra idéen! så imorgon har jag paxat telefonen hela dagen kan man säga. åh det skulle vara pricken över i:et om jag har turen på min sida. annars har jag bara umgåtts med freddan, kollade på alla solsidan och åt godis. dumt av mig, hade hållt mig så länge, men det är bara att börja om nu!
men det var väl allt för mig, HEJDA

glad påsk

nu ska jag iväg och äta påskmat hos morfar, eller kanske han bjuder på korv med bröd eller det vanliga? jaja, det visar sig!

RSS 2.0