brabrabrabraaaaaaaaa

min helg har varit soft, skit lugn faktiskt, länge sen. i fredags såg jag på new moon på bio, käkade efterlängtade kika mat också! gööttt
när jag kom hem så gick jag upp och la mig i sängen, var inte meningen att jag skulle somna för klockan var inte mer än 10 så ajg tog inte av mig kläderna, men självklart så somnar jag! vaknar av att jag drömmer en mardröm, usch hatar det.. trodde verkligen det var sant också.
lördagen slöa jag ganska länge, sen fixa jag mig i ordning och åkte till johanna, sedan följde jag med familjen fridh till almunge och fira victor som fyllde 18. sen åkte vi hem vid 9 tiden kanske. när vi var hemma åt vi mackor och kollade på beck.
ja sen söndagen gjorde jag väl inte mycket mer än att köpa godis och tjocka med milla. sen hem vid sex tiden och julstädade lite. köket är väldigt mysigt tycker jag.
ja måndag, jag har varit hemma från skolan idag. hade lite ont i magen på morgonen så stannade hemma, var även för trött för att gå till skolan. men jag har legat framför tv och inte gjort så mycket mer. jo tagit svinissprutan! var lite yr ett tag men inte så länge, det var skönt.
nu ska jag hoppa in i duschen sen sova

du är kall


igår var vi tii ångströmslaboratoriet, det var ganska långtråkigt men ganska intressant, vissa saker. vi skulle egentligen fått göra robotar, men hon som vi skulle göra det med var sjuk. men efter de så fick vi gå ner till stan, sen hem igen. efter att varit hemma ett tag så bestämde jag mig för att åka ner till tierp och umgås lite med stoffe,johanna och emil. var lite skojigt, kikade på film och lite såntdär. sen åkte bvi hem vid halv elva tiden till johanna, mysipys johanna. vaknade flera gånger i natt, livrädd och svettades, drömde hel sjuk dröm också... usch.
men idag har jag inte gjort myckt mer än skolan sen firat freddan med några flickor och josef, så har jag pluggat lite nu medans jag kolla på 2 and ½ men!
imorgon blir det no prov första timmen (y) sen omprov efterskolan och efter det blir det stan och träffa aminaa :D


pussss

they're up and you're down and messed up


hoppsan, har inte skrivit på veckor.. ushc fy för mig. men jag har faktiskt tänkt tanken, men har bara inte blivit av.
ny dag och ny vecka, inget jag ser framemot faktiskt. imorgon ska vi till ångströmslaboratoriet i uppsala med klassen, vi ska bygga robotar med lego. hoppas på att det blir lite roligt.
men nu är det så att jag har väldigt ont i mitt finger, så jag kan inte skriva så hemskt mycket. så jag tar och slår på en film nere på tvn och släller mig på crosstrainen och tränar lite ist!

-

hej hopp!
jag tycker att jag inte har skrivit på ett bra tag nu.. men nu ska jag tyvärr krypa ner i sängen!
men jag ska skriva om min underbara helg imorgon. det har jag bestämt.

annars, jag har ett omprov i spanska imorgon och det kommer att gå åt skogen igen..




bild från flyget mot frankrike. jag saknar det så!

helg kära helg

fyfan va skönt det är med helg, så sjukt skoltrött just nu.

sitter hemma hos emil, han har det bra och blir maserad av johanna. men annars har emil precis bjudit på mat och nu vi lite godis och ska kolla på idol och sen blir det en film.


ibland lyckas man!



tjaaanamors!
jag är så glad över mitt engelskaprov! 6 poäng ifrån MVG. heheh, det är väldigt bra för att vara mig.
skolan gick sjukt segt idag. när jag kom hem gjorde jag mig en kaffe och satte mig framför tvn och kollde på bruno. skulle egentligen över till julia, men det blev inte så, och varför vet jag inte? jag är för lat.. men jag har i alla fall skrivit på romanen om mig. usch hatare. imorgon blir det slapp dag, sen åker jag och johanna till emil efter skolan!

mitt lov

jag vill ju också skriva om mitt underbara lov, lite kort i alla fall!
på måndagen åkte ju jag och milla in till stockholm. det var väldigt kul, bilder kommer faktiskt, (kameran är hos min morfar!)
på tisdagen så tvinga johanna med mig in till stockholm, men kul var det också! blev full i skratt när vi var inne på mcdonalds på stureplan. vi stog där i kön, och jag hade mina uggs, ett par slitna byxor och en grå/svart randig tröja och en halsduk på mig, och så står det några småflickor och verkligen SKANNAR hela mig och johanna, typ ba '' dom har inte lika märke som oss på kläderna'' ojojoj, ja kul var det i alla fall. tur att sånna finns! men ja efter det så åkte vi hem till mig och sen hände inte så mycket mer den dagen. på onsdagen var jag över till julia, där även amina, moa,freddan,hillevi, petra och milla var. och eve men hon åkte hem ganska tidigt. vi satt och prata om halloweenfesten och vad alla skulle ha på sig. sen blev det torsdag då, den ''stora'' dagen. det var ju nämligen halloween fest dåra. vi började väl fixa oss vid 4-5 tiden, käka lite, dansa, drack. sen blev det bussen till tierp där vi skulle vidare till karlholm. festen blev väldigt bra tycker jag, jag har inte fastnat på en ända bild, HELT OTROLIGT försråt inte riktigt vart jag var hela tiden? eller så höll jag mig bara borta från kameran? haha. men fredagen blev en väldigt slapp dag, åkte hem från johanna vid 1 tiden. följde med milla hem till henne (tror jag) vi kollade i alla fall på johan falk filmerna (<3) ja sen lördagen gjorde vi väl inte så mycket på, eller i alla fall inte på dagen. men på kvällen åkte vi till månkarbo. träffa nunnan, erik och emil. var inne hos emil till 2-3 tiden, eller milla åkte vid 1 och johana åkte väl runt två tiden i alla fall. men jag följde med emil hem. men den dagen/ natten var rolig. sen på söndagen så var jag med milla, kollade på ännu en johan falk film. mucho bra! men ja det var de lovet!


skolan.

igår började ju skolan, den gick faktiskt undan! efter skolan följde emil med johanna och mig hem till johanna. det var faktiskt riktigt kul! han åkte väl hem vid 10 tiden sen gick johanna och jag och lade oss.
idag var väl lite segare. utvekligssamtal efter skolan sådära. skit trött. men nu är jag hemma och klcokan är snart halv åtta så nu ska jag iväg och träna lite efterlängtade THAIBOXNING!

PUSSAR!

the same story, on and on..

..igen.
varför kan inte allt vara lika enkelt som det var när man var liten? allt var så mycket bättre då. man brydde sig inte alls inte om killar osv. om det var någon man var ''kär'' i så var det bara att fråga chans. fick man ett nej så gick man till nästa kille. utan att blir ledsen och sårad i flera veckor, och man blev inte heller kallad player, för den delen. det var liksom bara att köra på! pussleken for the win. visst kärlek är fan det mysigaste som finns, men det har alltid någe dåligt i sig, alltid. så jag saknar den dära pussleken,varför tog det slut för?jo för sen kom tungan in i bilden också. sen sex osv.
jag tror jag aldrig har ångrat så här mycket i hela mitt liv som jag har gjort detta år. det är från små saker till större. från kärlek till hat. vänner till ovänner. asså, varför? vad är det för mening med allt? det har gått från bra till dåligt allt för mycket nu så jag kännde verkligen för att skriva om det här nu, jag har kännt det väldigt länge. men har liksom inte vågat skrivit, för jag känner mig jätte emo nu. (heheh) not good!



the world will never ever be the same,
and you’re to blame

RSS 2.0