en onykter katt som spelar pingis i ett badkar

godmorgon!
igår var vi iväg till alec. åkte dit vid halv åtta tiden? drog igång lite. körde lite charader men sen tog de slut? jag, evelina, milla och emma åkte ner till tierp,så träffa vi på ett par snubbar där, roliga typer. missa bussen som vi skulle åka med till alec igen, så vi fick stanna ett ta. fast vid halv ett tiden kom far min, ganska skönt att sova i sen egna säng endå!

+ grattis emma, lek på nu! <3







sött & salt

godmorgon!
jag sitter och kollar på massor av kläder,skor mm. på nätet. nu längtar jag bara en massa tills jag och milla åker ner till stockholm!
men nu är klockan snart 12 så måste ner och käka lite frulle, vad händer sen?

du ser kåt ut,näe, taaack

har sovit väldigt tokigt i natt.. igår efter thaiboxningen så följde johanna med mig hem. käka lite och ja. imorse så följde jag med moa in till gävle. massa skojj flicka du är moa.. skoja. nej skoja :) heh. <3 sen efter en massor utav bussåkande så kom jag hem, då satt min amina och väntade vid bussen, vi snacka lite så där osv. puss på dig. nu efter lite kebaab så kommer milla snart och muntrar upp min kväll ännu mera! det väntas en godispåse och en fanta, kanske en film också? vem vet!



back on track

oj, jag har visst varit för lat, ännu en gång. det var en kort skolvecka dennna vecka. bara 3 skoldagar. härligt!  den här veckan har jag faktiskt legat i med träningen. så gått som! igår efter skolan drog julia och jag ner till gymmet. efter gymmet fixa jag mig och så kom anton och milla, vi hade planerat att göra en tacogratäng. suuuuper go. sen kom även petra en stund också. milla och anton åkte hem runt halv tolv tiden där omkring, sen vare sängen som väntade för mig!

idag blir det nog av till stan, sen klockan 19.00-20.30 blir det ett pass thaiboxning!
YEAAAAAAAAAAAH


dagens outfit. johanna

och ett + jag måste ha hjälp med att designa min blogg.. den ser förskräcklig ut

bilder från kulturnatten
























vi tog en fet joggingtur!



























härlig kväll/natt med nuttarna. tyvärr åkte hillevi och sofia hem tidigare..
men kvällen får en fet KYSS

beg for it

trött på detta nu. har nog suttit fram och tillbaka hela dagen på den här jävla upplämningsuppgiften nu... blir så trött på mig själv, så jävla dålig. ja men det är väl bara det jag har gjort hela dagen. imorogn blir det nog skola, trött på detta nu..


sjukling

jag hatar verkligen att vara sjuk! det är så tråkigt att bara vara hemma och ligga framför tv och inte ha någon att prata med!
just nu sitter jag och skriver på min geografi som skulle vara inlämnad i måndags. ska även jobba lite med matten, känner att jag ligger lite efter där..
kommer att lägga in lite bilder och skriva lite om min vecka senare. men nu ska jag fortsätta med mitt pluggande!
PUSS


school.

sitter nu i skolan med petra brevid mig. vi sitter och håller på med geografi, jag håller på med usa. jag kan verkligen inte det här.. suger sten hårt.

men nu ska jag börja skriva mera! PUSS

RSS 2.0