MYSLÖRDAG

spenderar lördagen med världens bästa erik!
gårdagen var crazy. hare gött!

FÖLJ MIG PÅ TWITTER

hej hallå!
sitter här i nattmössan (nästan så) och har precis skaffat mig twitter haha.. så följ mig där, så jag inte är helt mobbad där..
annars då, jo har inte mått så jättebra idag faktiskt, kännt mig illamående. not good. så har legat i sängen sen jag kom hem från jobbet. det var väl allt för mig, hörs om typ en månad kanske? hehe PUSS
btw. saknar min erik..
otroligt jävla mycket faktiskt...

I'M GONNA LOVE YOU LIKE I'VE NEVER BEEN HURT BEFORE

hjärtat mitt ligger och snarkar brevid mig, känner att jag kanske också ska ta mig en blund. imorgon far vi ut med båten och myser! tyvärr har jag dock inte kameran med mig, eftersom att detta blev planerat idag.. men fasen så bra vi ska ha det.
värt inlägg känner jag, men äsch! nu ska jag krya ner brevid erik och gosa till det, om det går för sig!
puss ha det så bra
<3


myskväll med mina fina. godnatt

TUR I OTUREN

¨
blev lite arg igår tror jag. men tur var väl det, jag ska äntligen kasta pengar i sjön och köpa mig en Iphone. dock, måste jag vänta en månad, därför att abonnemanget jag har nu kan jag byta den andra augusti, precis en månad. för den som ville veta tänkte jag bara. hehe....
annars då? jo tack, bra med mig. aldrig mått bättre, eller? chillar lite i sängen med litt te.
ikväll ska vi förmodligen åka till bergstäckten och mysa. blev inge sjön igår.. OCH INATT KOMMER TJEJERNA HEM. så jag har saknat dem.. eller jag saknar dem fortfarande.
aja puss hej

RSS 2.0