en fröjd, en johanna

igår åkte jag till johanna och gjorde pannkakor tills idag. sov kvar och var hur trött som helst igår och i morse (idag). som sagt, jag och johanna gick till hemköp och köpte glass och grädde för att göra pannkakstårta! MUMMA blev det! sen blev det staden med födelsedagsbarnet (älskade johanna <3) blidde två byxor en tröja och lite smycken. nu är jag äntligen hemma och det första man hör när man kommer hem är att det har varit ett mord här i söderfors? läskigt.. fyfan. man kommer ju aldrig våga gå utanför dörren nå mer :(



GRATTIS JOHANNA OCH FANNY!

you better stay young baby

igåååår.. jag och milla åkte till stan. blev 3 tröjor, inga byxor som jag egentligen skulle ha.. men men det kommer det kommer. sen när vi kom hem blev det pizza och  sen satt vi vid datan i  några timmar, försökte fixa oss för att dra till vallen men det blidde inte så. men klockan 11 kom vi på att vi skulle cykla till tierp. 17km. så det blev att cykla dit, klockan var 23.40 när vi lämna söderfors. det gick riktigt fort. mörkt och läskigt var det också. men kul hade vi ändå på vägen! när vi kom till tierp skulle vi träffa anton,trevligt var det. tog en franch hotdog på bennys också. en massa bråk var det utasnför. jag har nu bott här i 12 år och jag har inte vant mig ännu.. men ja sen satt vi och prata osv. sen kom rasmus och emil. så vi gick itll emil och sov kvar där också. det var de dygnet!
+ att min cykel var borta när vi skulle cykla hem imorse... grymt irriterande.








.

You're the reason why I'm thinking
I don't wanna smoke on these cigarettes no more
I guess that's what i get for wishful thinking
Should've never let you enter my door
Next time you wanna go on and leave
I should just let you go on and do it
'Cause now I'm using like I bleed



its all over now

sov hos julia igår tills idag. heheh alltid lika skoj med petra och julia! (<3)  lagade mat & åt godis! somna väl vid 11 tin där. imorse var vi grymt sega. skola som vanligt, jobbigt. men de gick undan! är även till tandläkaren och fixa tanden också. härligt.  nu sitter jag här och nördar farmville och dunkar massa härlig musik.



grisehög



                         



vi tog en fet jävla pizza på lunchen idag. har aldrig hört talas om att skolmatsalar gör sina makaroner i ugnen.. hehe dock blir det inte bra, ser ut som.. potatismos? köttfärssås med potatismos! inte illa..

första andra tredje




tredje skoldagen idag. och de börjar bli jobbigare och jobbigare att gå upp om mårnana... men ialla fall så var det väl en ganska lugn dag idag. har nyss tränat och ska nu i väg till julia och petra. jag skriver senare ikväll också. dock lite bilder kommer från våran lunch också, HE. HARE BRAAAAA BAAAAAA TJAAAAAAAAA

första skoldagen

den har varit helt okej. trodde inte vi skulle få plugga nå idag, men jo sörru. även har vi en ny kamrat i klassen, erika, kul! :) efter skolan blev det av med en härlig fotbollsträning. riktigt härligt! nu har jag precis kommit ut ur duschen, och sen blir det nog att hitta på nå skojjigt med petrus! :D

tuuuung

det var ett ta sen nu. ska ta lite snabbt vad som har hänt här i veckan, i måndags va det en vanlig träning, efter den åkte jag till johanna och hade det mysigt och grymt kul! åkte lite bil med rasmus och co. sen sängen vid 1 sådär.  tisdag, först tandläkaren klockan 08.10. jobbigt.. sen bussen hem till mig med johanna, sen blev det av till grönalund. mycket roligt och regnit :) kom hem vid 1 åkte till johanna. torsdagen hel dag med petra i tierp. var till skolan och kolla, hur snyggt som helst har det blivit. saknar skolan! i fredags var vi in till stan och kika på ny bil.tror och hoppas på en skoda superb :) sen vidare till valbo köpcentrum. blidde ett par convers och sen hem väg.. sen lördagen blev inte som planerad, först börja det med östervåla och kolla på fotboll sen hem. skulle egentligen till ingbo, men blev berkinge ist. det var väldigt kul! sov över där tills idag. vi badade och grilla på kvällen, härligt! på kvällen va det pubkväll så det blev litedrag :) idag bada vi först. så sköönt. sen hem och ut till amina. sen hem till julia,vidare till fotbollsplan och kolla på pojkarna när de spela fotboll. söderfors -storvreta. vinnst till söderfors. de var min sista vecka på sommarlovet!










johanna my baby

åkte till johanna igår kväll, det var ett ta sen nu känns det som.. vakna halv 8 i morse, pga tandläkaren.. så nu är tanställningen i igen.. men nu sitter vi här hemma hos mig och funderar på vad som kommer att ske framöver!
puss hare bra HAAY


borta bra men hemma BÄST

äntligen hemma, efter en helt okej helg! vi grilla och hade det mysigt i fredags, spela biljard och kubb. sen i lördags kom det ännu mer folk, det blev en tipsrunda och sen bjöds det på bufé från grillen. vi hade massa tur med vädret också, inge mygg heller för den delen. blev en match i kubb också där på. sen nu idag så åkte vi och fika hos mammas kusin sen raka vägen hem. så jag har varit med amina och badat i den enorma poolen! sne kom moa och co. rökte lite vattenpipa osv :)
lägger in lite bilder från slävktträffen.
















födelsebarn fanns också


dagen börja även med en dag på stranden















:
 det var lite från den kvällen, mer orkar jag inte lägga ut :D

godmorgon

har precis varit och ätit frukost. nu ligger jag i sängen och lyssnar på min kusin och hans humor. haha. snart ska vi ner till stranden och bada. härligt härligt!


en utekväll utan mygg

nu sitter jag ute här på tomten i ljusdal och det är hur mysigt som helst! vi kom hit vid 2 tiden så vi åkte och bada vid nore. sen har vi varit på vandrar hemmet och ätit god mat. nu är nästan alla här, imorgon börjar det stora kalaset. ganska många som man inte känner igen. men nu sitter vi ute och pratar, utan mygg.


 stranden

stranden

stranden

släcktträff

idag har jag blivit tvungen att vakna tidig.. vi ska åka till ljusdal på släcktträff. nu sitter jag och lägger in filmer på usb minnet så snart ska vi åka den långa färden. jag hatar att åka bil så vi har med oss datan, så har jag tur så kan jag skriva ett inlägg senare ikväll också. men bilder kommer också. ha det bra HAAAAY

hej pippi

precis kommit hem från stan med johanna. dagen började i alla fall med att jag åkte till amina där även alec var. hon åkte hem nästan när jag hade åkt, men ja sen kom freddan,moa och fanny, tänkte åka ut med båten men då var det ju någon som hade tagit våran bensin.. trevligt! så det blec badet ist, härligt. sen hem och klä på sig vidare til staden för att möta efterlängtade johanna :) hon hittade då lite men dock inte jag.. sen käka vi på tacoresturangen, otroligt gott!


käk - min johanna
 johannsing på resturang

käket!

sötunge
satte oss på en rosa gräsmatta och chilla



CHILLIN CHILLOUT

det blev tyvärr ingen filmkväll hos freddan, blev ist att två cpn kom och kolla på film med mig och gjorde mitt rum hett... nu har jag sett kenny starfighter! den var helt okej. just nu ligger jag i sängen och nästan svettas ihjäl, jag har hela fönstret öppet och det är ändå kokhett här.. fruktansvärt jobbigt. ska ligga uppe ett ta till och svettas ännu mera! jag förstår inte att det snart är skola.. detta sommarlov hjar gått så snaabbt, känns som om det var igår det var skolavslutnig, men tack vare världens äckligaste, fulaste och snuskigaste vännerna så har tiden gått så sjukt snabbt!
nu har jag inte mycket mer att skriva om, dagen har varit underbar!

im in candyland

nästan hela dagen har jag firat mina två älsklingar, det blev någon trevlig timme hos amina på förmiddagen innan mina kusiner kom på besök. Så självklart så ska mor min vara så dryg så hon drar i väg på en pomenad med mormor,morfar och två andra.. så jag fick gå med tom mage till träingen.. Det var väldigt drygtvarmt på träningen idag.. men annars var det kanon! tappa tandställningen igen också.. att de inte bara kan ta ut den, den är bara i vägen :) men härlig att vara tillbaka igen fakitskt! Sen efter 1½ timmes träning blev det lite käk imagen. alltid lika gott att äta när man är hungrig. sen blev det  bara av att sitta och prata med folket. men nu har de åkt hem och nu blir det kanske av till freddan på en tjejkväll? :D


lagbild från förra året i malung

CONGRATS!

är det en vanlig dag? nej det är ingen vanlig dag, för det är min bror och aminas födelsedag, hurra,hurra,hurraaa!

grattis till amina som blir 16 år idag och även min lillebror som fyller 11år! :D

4/8-09

gårdagen blev det av att steka på studsmattan och sedan vidare till badet med milla, det är hemskt skönt med sol igen efter flera veckor av regn nu! på kvällen blev det en härlig träning med fotbollen,skönt att vara tillbaka nu. sen en skön dusch på de. sen tog jag och milla oss lusten att dra till bel, hade det riktigt chill.



tack för en trevlig kväll!
tack för trevlig kväll!
bilden är från första doppet för mig och johanna

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0