degigt

hatar att vara sjuk............ hatar att inte erik är här....... gillar starkt att det bara är 18 dagar kvar tills vi sitter på ett flyg till ett förjävla varmt land hihihihi.

torsdagen den 27/1

några mumsiga bilder i från min och Eriks halvårsdag på tzatziki. helt klart guldvärd kväll!

Min dag :)

Hej allesammans!
Dagen började med att jag vaknade hos min kusin Isak. Jag åt lite frulle där, sen rullade jag vidare mot AD-hallen för lite match! Matchen gick bra för min del, men jag antar att jag inte ska gå djupare på vad som gick bra. Så jag går vidare till det ni vill läsa om; Min olycka.
Matchen var klar 14.00, går till elevhemmet och duschar av mig, går vidare till Isak eftersom jag glömde min iPhone-laddare där, och jag känner liksom: HUR FAN SKA JAG KLARA MIG UTAN DEN?!?!?!?!?!?!?!?
Typ så.
Så jag gick dit, sen vidare mot Uppsalas centralstation för att åka med 15.19-tåget. När jag nästan var framme kommer det ett sms från Lajnabajna som typ innehöll orden: "Det går inga bussar från Tierp till Söderfors när du kommer till Tierp"
Jahopp tänkte jag.. Men hoppade på tåget ändå! Hoppades på att Lina skulle skicka en taxi (Marie eller Roger (hennes mamma och pappa)) hehe...
Men när jag väl är i Tierp så visar det sig att ingen jävla bil kommer. "Mmmmmmmmmmhmmmmmm", tänker jag.
Solen sken ju så fint och såååååååå långt är det ju inte till Söder om forsen från Fisbubblan. Så varför inte gå?
Kommer till rondellen vid nya E4an innan man kommer in på "söderfors-vägen"... And guess what? Solhelvetet hade gått ner och det hade börjat blåsa så inåt helvete. Fiiifan för fläsk!!!!
Går... och går... och går... och går... och går... och går... och, ja ni fattar...............
Gjorde några (varje bil som åkte åt riktningen jag skulle åt) tappra försök att lifta, tänkte ju att vägen går ju bara typ till Söderfors, så det är väl bara att plocka upp en stackars, förfrusen pojke längs stora vägen. Men icke sa nicke. Fega söderforsbor, alltså...
Efter någon busshållsplats (för alla som inte vet så är det väl någon kilometer mellan varje busshållsplats i dom där skogarna) så bestämmer jag mig för att sätta mig ner, är ju ganska trött efter mitt raska traskande. Kollar på klockan: 16:38. Tänker typ: "Här kan jag ju inte sitta i värsta blåsten i en halvtimma, kommer ju förfrysa"
Reser mig upp, går vidare. när det gått en halvtimme så är då klockan 17:08. Bussen gick från Tierp för en minut sedan. Vart fan är nästa busshållsplats??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!
Klockan tickar. Vinden blåser. Snoret rinner. Jag börjar springa, jag kan ju fan inte missa bussen... Svetten flödar (påpälsad). Verkligen, jag känner svetten rinna på ryggen, jag börjar få panik då jag inte ser ett skit. Vinden blåste ju i motvind, dåra. Så jag ser lite suddigt då jag får snöflingor/iskall vind rakt i ögonen.
Går. Springer. Går. Springer. Svettas. Går. Svettas. Springer. Svettas. Ingen busshållsplats. PANIK!!!!!!!!
PLÖTSLIGT HÄNDER DET! Jag ser en gul skylt tack vare en bil (som förövrigt dissade min fina tumme, så som alla andra...) som hade hellyse. 150 meter kvar, och jag ser bussen komma bakom mig...
HELVETE! SPRIIING!!! MÅSTE HINNA!!! MÅSTE HINNA!!! Jag sprang nog snabbare än Bolt i det ögonblicket. I motvind. I'm just sayin'.
Jag hann preciiiiiis dit! Vilken lättnad! Vilken svettig panna när jag tog av mig mössan i bussen.
Kom hem till ma lööv och hon är helt däckad. Sjuka fanskap <3 Pysslat om na lite granna. Skit samma. Ni bryr er ändå inte.
Hände lite grejer på bussen också. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!
Greetings with p&l, erik
,,|,, = den där jävla promenaden (som förövrigt innebar några kilometer mer än en mil (enligt Lina))
Smilet = För att jag fick träffa mi princepessa

sjuk tjej

kom nyss hem från promenixen! blev lite mer än en timme powerwalk, otroligt skönt. fast en mindre skön sak var att jag börjar bli sjuk, eller jag har ju haft denna fruktansvärt jobbiga hostan ett tag, eller sen tisdag-onsdag någon gång. men nu när jag gick ut så fick jag sjukt ont i lungorna, inte bra.. så får se hur jag känner mig till kvällen, om det blir någon innebandyträning eller ej!
dagen får bestå av c-vitaminer och självklart av den bästa medicinen/drogen - erik larsson

godmorgon

sitter i sängen och surfar lite på dessa otroligt roliga hemsidor! känner att, nu när det är så fint väder så ska jag faktiskt ta mig i kragen och gå och bajsa, sen ska jag ut och gå!
så vill jag att erik ska komma snart. sen blir det innebandy träning ikväll, skönt!

ett halvår

sitter och väntar på att erik ska komma hem så vi kan gå och käka. blir antingen Tzatsiki eller Jay Fu. vi har ju faktiskt ett halvår idag, så senare efter middagen ska vi mysa. och jag har en liten överraskning åt min kära också, eller kan man kalla det överraskning? jooo, det kan man! nu är jag väldigt törstig. så hej då!
Jag älskar min ärki <3

världens bästa pojkvän

Idag har faktiskt skoldagen gått riktigt snabbt, kanske för att vi bara hade 2 lektioner. Dock blev det lite sämre där på bussresan hem när värsta mensvärken uppstod.. Men efter en eller två timmars väntan så sken ljuset upp. Där stod han, med de underbara leendet och glimten i de klarblåa ögonen, med en bukett med rosa rosor.
Du gör mitt liv guldvärt, Erik. Du är det bästa som har hänt mig. Tack för att du finns!
Jag älskar dig! ♥

once a failure always a retard

åååååh vilken värdelös start på dagen. om man bara kunna spola tillbaka tiden och få allt som bara förstör ogjort. men hur skulle det se ut?
nu hoppas jag i alla fall på att milla och petra gör mig på bättre humör!

träning + match

här sitter jag halv åtta på morgonen, pigg och lärt. ska iväg på träning strax, men blir en kort träning.. klockan tio åker jag in till uppsala för att kolla på när erik jollar med bollen, spännande!

tjingeling

nu sticker jag iväg med gåshud och min enorma mössa! hejdå

fredag= halv åtta hos petra!

ikväll är det Petra som står för maten, riktigt spännande! sen är det bara hillevi som återstår, sen så.
jag ska nog hoppa in i duschen snart, ta bort gårdagens smink kanske? välja ut en fin outfit sen tror nog jag att jag tar cykeln eller ber farsgubben om skjuts, fast jag bör röra på mig.. jaja! upp till bevis
här är ett par bilder från min kväll, eller dukningen, sen glömde jag bort kameran..

come on, let me kiss you now

fick med mig hem ett par snyggingar från h&m idag efter skolan! mycket nöjd. längtar till sommaren, så häääääääääär mycket. dock om 28 dagar sitter/står/ligger/går/springer jag på Arlanda hihiih

why so serious

ikväll är det min tur för halv åtta hos mig. har stått hela förmiddagen, eller sen tio till halv två. är det förmiddag?
hur som haver så ska jag försöka slita mig här ifrån och klämma in lite träningstid. måste städa också! men det ska jag nog hinna med!
ni får ha det så bra så länge! ska slänga in några bilder i nästa inlägg lite senare ikväll. puss

'cause now I'm flying higher than i ever could imagine

Har precis skrivit klart inköpningslistan tills på fredag! ojojoj, jag är nöjd med min meny! får se hur
det slutar och vad mina fina flickor tycker om maten.
idag var det nog världens segaste skoldag.. hade tre timmars hål medan mer än hälften av klassen låg och sov. skönt, eller?
tänkte bara tillbringa ett grattis till Rebecka, som blir hela en dag äldre!

lycklig tjej!

nu är det bara en månad kvar till thailand! + några dagar.. och om 5 månader åker jag med familjen Larsson till Turkiet, två resor med mitt hjärta. kan ju nästan inte bli bättre!
i söndags kväll for vi iväg till familjen hedlund/hansson i kungsberget för att spendera måndagen i berget. helt klart hur skönt väder som helst för en dag i backen.
nu har vi denna underbara datalektionen, som är helt värdelös. prov klockan 10 över tre. kul

fredag

i onsdags var jag och Erik på restaurang, på favoriten Thai village. Sen kollade vi på '' The town'' på bio, hur bra som helst! tipsar verkligen om den! jätte mysig kväll, dock somnade vi halv fem. kanske ska börja vända tillbaka på dygnet snart?
Igår var det dags för ännu en halv åtta hos mig.
till förrätt blev det laxstrutar.
till varmrätt blev det lammytterfilé med krämig potatisgratäng och svampsås
och till efterrätt blev det hemmagjord drottningsglass med hallonsås.
kan ju bara tala om att detta kommer bli svårt att slå....
idag ska jag faktiskt ta en tur på crosstrainen sen åker jag till min skönhet. blir nog en lugn kväll med massvis med mys!
lite förmorgon trött

jag hatar ul.

ååååååh nyss förstördes min plan....
jag och ärki ska på bio idag, och så klantig som jag är så glömde jag både plånbok, mobilen och p-piller hemma. så var liksom tvungen att åka hem, från uppsala. så såg jag något riktigt passande! 14.49 tåget, missade, hade mitt stadsbusskort i plånboken så fick gå och precis när jag kommer upp till tåget så går det. men lika bra! för jag hade ändå fått väntat i tierp i en halvtimme, så jag tog 15.19, då kunna jag ta 15.55 bussen och ta 16.32 bussen tillbaka men neeeeeeej, såklart blev försenat så jag missade 15.55 bussen, så nu kommer jag komma till uppsala en timme senare. förvånar mig inte ett dugg om de tåget också är försenat.
menmen, erik förgyller min kväll ändå!

tisdagkväll

ligger hos erik i hans soffa och kollar på poliser i paradiset.
min bästa är på träning och kommer hem om ca en timme.. vill ha han här nu, fryser och har grymt tråkigt......... eller, egentligen vill jag börja äta chipsen, men måste vänta på erik!
igår var vi till kungsberget, hur mysigt som helst. kanon bra åk, lite kallt var det. och när vi väl sitter inne i restaurangen och dricker varm choklad så kommer det in tre tallrikar med korv och pommes, utan beställning och helt gratis. snällt av dem!
kvällen slutade inte alls lika bra som jag hade hoppats på. dock somnade jag bra och vaknade bättre.
nu ska jag ta mig en tupplur så min underbara kommer hem snart!

Erik Larsson, 18 år ♥

jaha... kände att jag kanske skulle ta och skriva ett inlägg om min kära. eftersom att han ändå blev ''vuxen'' i lördags.. enligt han. för mig är han fortfarande lilla barnet :)
vi hade en väldigt gemytlig kväll, badade med tända ljus och hade det allmänt mysigt bara.
Jag älskar dig, förbaskat mycket!

grattis

Eftersom Lina aldrig skriver det (hon har glömt bort min födelsedag, har inte fått någon present eller någonting...) så får jag ta tag i det själv.
Jag fyllde år den 1a.
Säg grattis.
Peace / E

RSS 2.0