my new love

sitter och dunkar massa musik och äter kakor, ballerina kladdkaka, min nya kärlek. ganska ensamt här. läskigt också för den delen! så imorgon hoppas jag verkligen på sällskap.  och headern är helt cp, har faktiskt suttit och hållt på med en annan, men den vill inte bli som jag har tänkt mig, men ska försöka få till det lite mer, annars får moi ta tag i detta igen!

finns även en till kärlek som har spelats en hel del idag.

äntligen

klockan är halv 3 och jag har inte klätt på mig, men snart kommer milla förbi en stund, så ska hoppa i kläder nu. vi ska baka lite. mums.
HEJ OCH TACK FÖR KAFFET

jag vill hitta på något

kära vänner, jag vill hitta på nå nu, smsa eller ring era fula jävlar!

Don't be a little bitch with your chit chat

en riktig partyhelg kan man väl säga, blev 2 dagars denna helg. ifredags var det ju som sagt våran tema fest hos fanny, hur kul som helst ( som vanligt heh) igår var det fest i tierp så vi körde på den med. men jag blev inte kvar länge. skulle upp tidigt idag för att åka till kungsberget, men blev ju självklart ändrade planer. åkte vid 1 tiden så fick i alla fall sova ut lite. var och firade kusinen, mycket trevligt. dock busa jag för det mesta med axa, världens goaste rottweiler. vill så gärna ha en hund!!

Bichon frisee är en hund jag har fastnat för, väldigt mycket! 
min gamla klasskompis hade en sen dess har jag velat ha
en bichon frisee. tycker de är så mysiga och söta.
tyvärr är min far så sjukt tråkig och inte vill ha hund, alla andra
vill, han är så taskig..

vill ni att jag vänder om och slåss för den jag är?


inte vackraste bilden, men den väcker massor av känslor.
jag ligger i johannas säng och chillar lite framför tvn med data, medans hon har åkt ner till tierp. skönt att slippa na. nej, saknar henne..
skolan; spanskaprovet gick galant! dock inte matteprovet vi gjorde igår, 3 poäng ifrån g. arg. vi har även bestämt tryck till tröjorna. efter skolan åkte jag hem till johanna, vi har pluggat lite till so;n. har fortfarande mycket att göra på det, så det var mycket dumt av johanna att åka. men kanske ska göra henne lite glad och skriva lite.. hmm nej! eller, kanske!

imorgon blir det party hos fanny, så sköönt! men vet inte vad jag ska ha för musikstil ännu.. temat är musikstil i alla fall. har tänkt på hip-hop, remix, och rock, men det kommer säkert alla ha. får fundera ett tag till.
puss

v som i vår

MONKI
vi kör på några sexiga underkläder därifrån också!
oh yeah

the bad boys are always spinning my mind

hej igen, det var ett bra ta sen nu. har verkligen inte orkat blogga. känns ganska meningslöst faktiskt. men bara för att mina vänner säger att jag är så dålig på att uppdatera så ska jag göra det. har dock inte mycket att säga, kan väl säga så att skolan tar näst intill all energi på mig, ska bli riktigt skönt med lov snart, så jag slipper allt bara ta det lugnt!
nu funderar jag på att träna som att jag inte var med på träningen idag, pga av all jävla plugg.

tja

-hej!

helt slut!

har precis kommit hem från hemköp, inhandlade lite sallad till nationella imorgon.
idag på träningen sprang vi ute först, när vi körde intervaller så körde en lastbil fast, när jag och morsan kom hem ser vi att lastbilen står och försöker att komma ut därifrån, fortfarande. det börjde vid halv sex tiden nu är klockan halvtio! stackars tysk..
nu ska jag i alla fall lägga mig i sängen och be om att det kommer gå bra på nationella!



the child needs a helping hand

det var den helgen. har haft en kanon helg, bara chillat med vänner. min plutt ligger på sjukhus så jag tror han har haft en ännu bättre helg, eller? nej, tycker jätte synd om han faktiskt.. life is hard. så nu går jag ner och borstar tänderna för sedan slänga mig ner i sängen!

salem al fakir

igår blev det riktigt chill dag. först kika jag på flickorna när de spela kommuncupen. Efter det så gick julia och jag till hemköp och köpte lite godis och dipp. resten av kvällen blev det mys med godis och grönsaksdipp till melodifestivalen, bara jag som tycker det egentligen suger? men salem var kanon bra!
senare kom ju även två andra tjockisar, hillevi och fredrika. blev en film på det, somnade gjorde jag också.
idag blir det nog mormor låter det som. ska väl hoppa in i duschen nu

HEEEEEEEEIIII BLOGGEN!

har precis kommit hem får uppsala. eller inte hem, vi är hos emil ponken. dom två ligger i sängen och har säkert skit kul, själv får jag inte spela musik eller ha kul. jag får sitta med par hörlurar för att få lyssna på musik, inte kul! får väl hoppas på att stoffe kommer snart. om han kommer det vill säga. och inte hinner jag till denna buss heller så kan inte komma hem förän halv nio...
så nu får det bli en lite ogillar bild.

that's it!

tredje inlägget nu, vilken nörd jag är. träningen var otroligt rolig. gick snabbt som satan, kommer även att ha en himla träningsvärk i morgon, men det är det klart värt! nu såhär i efterhand ångrar jag som satan att jag sluta, virrigt som satan, speciellt inne, hatar våran gympasal, så pytteliten.. men nu ska jag kämpa på, med både träningen och skolan! har ju ett engelska prov imorgon som jag inte gjort, så det har jag legat o pluggat på. hoppas på ett vg till, annars kommer jag sänka mig.. för har en känsla av att nationella inte kommer gå så vidare.
men nu ska jag vara duttig och lägga mig i tid!
NATTI NATTI MY SWEET READERS!
ironi

drömmer faktiskt inte om dig

de rosa/turkosa skorna tycker jag är lite balla faktiskt. de andra skulle inte sitta helt fel i sommar!
några otroligt snygga skor från nelly och din sko.

seeräuber-opa fabian

lååång skoldag. jobbigt, nu ska jag först sitta här vid datan, som vanligt. SEN blir det fotbollsträning! så jag har längtat sen i måndags.. hehe! skönt att börja ta tag idetta lite mer nu, börjar bli lite överflödigt, tio valkar nu, snart ikapp fredrika falk!

hehe

jag sitter och kollar på massa sommarkläder istället för att plugga. dumt, bara dumt. nu ska jag plugga!

juste!

nu har vi ju också skickat in gymnasievalen, belv john bauer som första men tror det blir en ändring på det i alla fall, har börjat blivit lite mer sugen på thorens. men har några månader att fundera på!  och så en sak till, på onsdag ska jag träna FOTBOLL igen! skönt as hell

I was stuck in the middle

första festen jag inte gjorde ett skit med mitt hår, själv tyckte jag att det
blev superbra, heh!
min helg var underbar. fredag blev det lite mys med bella,fanny och julia. solsidan var dock inte lika bra som jag trodde. lördagen blev att kliva upp tidigt för att kolla på melinscupen. mina flickor vann allt, duktigt spelat tycker jag. blev hem till duschen med fem bussen. fixa till lite och sådär. sen åkte vi till alec och festaaaa. skönt, kul superbra! sov ganska dåligt så söndagen blev att softa med millis framför en patetisk film och franch hotdog!

RSS 2.0