how nice ain't that?

så jäkla snygg.. men står nog fortfarande fast vid den jag vill ha!
blir så sugen på att göra tatuering när fanny och malin pratar om sina..
får se hur detta slutar!

white

Nejmen, är det lina som bloggar? tänka sig.
ja en vecka har snart gått, den har jag tillbringat i skolan och med erik. förutom igår, igår följde jag med julia och gymmade i en timme. körde lite kondition och styrka, hade suttit fint med en halvtimme till i alla fall. men sånt hinner man inte när man kommer hem sent. men skönt var det i alla fall. idag har jag pluggat och tagit en prommis i det underbara vädret med julia. skapligt bra start på dagen! juste, nu när det är vinter, då är det ju inte långt kvar till min födelsedag.. hehe
imorgon fyller pappa 50år, så det ska då firas med släckt från alla håll och kanter, känns det som, fast ändå inte! Så ikväll kommer Marcus hit från Norge, ska bli kul att få träffa han igen. Så imorgon kommer resten. kul! får se om det kommer nå bilder eller inte.
Erik kommer inte förens halv sju ikväll, drygt att vänta. och nu såg jag att någon liten rackare har börjat ätit på mitt och eriks pepparkakshus........ snällt. jobbigt mycket jag skrev nu. aja! ha en bra helg!
skönt det skulle vara att kunna säga att detta var dagens outfit för en dag i stugan, en vacker sommareftermiddag. passande nu när jag har sagt att vintern är så underbar!

hon är den finaste som finns, den bästa jag vet

ska gå och sova med den jag älskar mest nu. puss vad mysigt / erik

(modetipsen kommer inom en snar framtid, hillevi)

lina städar

HEJ, coola bloggläsare!

SOM rubriken lyder så städer min underbara flickvän (och därför borde ni ha listat ut att det är någon annan som skriver)!
juste, det är eran favoritbit till gästbloggare! erik, hihihihihi..
DET är söndag, jag är hos lina, jag skulle vilja mysa me henne, men hon har lovat marie-kexet att städa sitt rum... så hon får väl göra det då! jävligt välbehövligt om du frågar mig, hittills har hon visat mig några fräscha fynd; 2 st asgamla apelsinjuice i typ bonaqua-flaskor. (vet inte hur, men det luktade typ som ättika, fast värre. ni kan gissa er fram hur länge dom legat härinne). en ouppäten macka som legat härinne någon/några veckor... hon är så duktig på att hålla rent/städa, min flicka.
I fredags följde jag me na till hennes mormor i bergby, trevligt, fast lite långtråkigt. men jag och lina hängde i soffan och kikade på tv, sen åkte vi hem ganska tidigt också, så det var inga som helst problem!
IGÅR kändes det som att det var en av de värsta dagarna i mitt liv, OMG!!!! vill inte ens nämna nåt som hände, jobbar fortfarande med att förtränga skiten!
NÄR lina, och jag, jag ska vara snäll och hjälpa na lite grann tänkte jag.. orkar egentligen inte, men jag vill inte att hon ska få hålla på o slita själv, städat klart ska vi bygga ett pepparkakshus :) utan nonstop, vårat hus ska bli unikt! ahlgrens bilar och såna där ringar med socker på (kommer verkligen inte på va fanskapet heter), fast jag misstänker att ringarna nog är slut.... lina springer upp o ner lite väl mycket. he he xD
SEN ikväll vill jag bara mysa med henne! jag älskar henne så.. finns inga ord som kan beskriva hur kär jag är i henne. hon betyder allt, och jag tänker aldrig släppa henne
pözz blöglöverzzz
Hur söt? - För söt!!!
hur söt? för söt!!!!

åsså jag då...

....har kanske världensbästa pojkvän? har jag vetat länge dock, men ack så bra han är. kommer inte få träffa honom på fyra dagar.. lite smått jobbigt, har varit med han nästan varje dag i 4 månader, nästan i alla fall! inte riktigt nu när jag tänker efter men. fy och blä, fyra dagar är för mycket. men det värsta är att vi inte ens är långt ifrån varandra. helt fel om jag får säga det själv! 
Godnatt
du är de finaste som finns. Jag älskar dig, det vet du

sextonde november

Goddag! 
idag har jag faktiskt varit i Dalarna med APU:n, skit intressant och häftigt faktiskt. kul att jag får göra lite mer än att vara sitta framför en dator eller hålla på med pappersarbete!
just för tillfället ligger jag i sängen och kollar på ung & bortskämd. riktigt bra program hihi. sen ska jag nog ta och ställa mig på da crosstrainer, får se om det blir av!

godnatt

nu ska jag gå och lägga mig. utan erik, fy.. var ett bra tag sen nu. men imorgon får jag somna med honom igen!
godnatt allihopa! 

jag dansar med en flicka, hon dansar mig galen

kassa bilder, men bättre än inget!

färglös som en tår, blir jag utan dina andetag

slutade 12 från apu'n idag, pga att jag jobbat 8 timmar ist för 6. inte helt fel med helg nu! nu väntar jag på att erik ska sluta i skolan så jag kan åka hem till honom och mysa!
nu ska jag skriva klart lite på läsloggen och ta en banan.
juste, imorgon är det håkan med två hönor!!!!!!!!!!!! som jag längtat
how cute ain't that face?

lunchrast

sitter hemma och har en kvart kvar på lunchrasten.
ärligt talat så har jag inte orkat skriva blogg, det skulle bara ha blivit så onödiga inlägg om detsamma hela tiden, därför att jag har APU denna vecka och nästa. men igår gjorde var dagen riktigt intressan faktiskt! kan berätta lite senare. för nu ska jag dricka upp latten sen cyklar jag iväg igen!
ha det bra! puss

jag vill ha erik här


Alborgen

Dåligt med uppdatering, igen. fatta man ju.
johanna sov kvar hos mig igår, alltid lika trevligt att vakna upp med henne och berätta våra helt sinnes knäppa drömmar!
klev upp halv nio idag för att johanna skulle iväg klockan nio. så jag har ätit frukost och bara legat i min säng tills nu. Ska börja göra i ordning mig för en dag på alborgen med laget! riktigt kul, var ett tag sen jag var där. dock bör man ju kunna alla banor där nu.. men vad gör det?
Nej nu ska jag och min feta röv röra på oss och leta på något man kan ta på sig!

sugen på maskerad?

Sugen på att klä ut er? Den 6 november ( på lördag ) är det maskerad i Folketshus!
hör av er här, facebook eller till 0738258092 om ni vill veta mer och om ni vill komma!

godmorgon

vaknade för ca en timme sedan, har nyligen ätit frukost och nu ligger vi i sängen igen. erik ska snart åka och jag ska vidare till amina, så fort hon vaknar! hoppas hon verkligen inte sover länge..

godnatt

har inte orkat och haft tid till att skriva blogg de senaste dagarna faktiskt!
men jag är i alla fall hemma och har redan hunnit med lite bus, jag har faktiskt färgat håret, för första gången!! modigt va?
här ser det dock ganska mörkt ut, men jag blev riktigt nöjd faktiskt!
och ett plus i kanten är att både jag och erik har hittat på vad vi ska vara på maskeraden, skön....t!
så erik går inte runt med tjejlinnen i vanliga fall, så bli inte rädda!
Gästinlägg: min snygga tjej blev just snyggare... I'm the luckiest guy in the world that got her. Peace out!

RSS 2.0