lalala

jag vet att du läser detta, erik.
ta och kom hit och sluta jolla <3

hej

Har haft en kanon helg med Erik. Vi var och käka på kina i fredags och spenderade resten av helgen hos mig med massa onyttigt, inte bra..
Idag, måndag var det dags för skolan igen, fortfarande ganska lugnt. Har börjat med lite matte och med lite redovisningar på svenskan. Imorgon och på onsdag är vi lediga, ganska skönt! förutom att jag måste upp imorgon för ett litet möte med fotbollsakademin på skolan! men sen rusar jag hem och sover tills Erik kommer.

back on track

Har precis kollat klart på fångarna på fortet! jag hoppades ju självklart på de lag som förlorade (idol-laget).

Idag fick jag sovmorgon till nio, väldigt skönt! var inne i Uppsala till 12 och där väntade då en datakunskapslektion som varade i ca 20-30 minuter. känns otroligt värt. men fick med mig två nya plagg hem till byrån som jag rensade igår. Eftermiddagen har jag spenderat med Petra.
Nu har jag funderat ett tag på vad man ska ha på sig imorgon, på Thorénspelen dåra.
Skulle behöva leta reda på kameran så jag har något roligt att ladda upp imorgon!
Har ju glömt att säga att jag har hamnat i en helt fantastisk klass, vi är dock ganska många, men det kommer nog funka. Jag trivs kanonbra i alla fall! men... inget kommer aldrig slå 9a3

kanske världens bästa tjejer i världens bästa klass?

i wanna be the girl you fall for, when everybody else is falling for you

eheh, var kanske ett tag sen, känns ovant. eller nej. tänkte i alla fall börja skriva blogg igen! så tänkte börja lite från början igen. för den som ville veta.
men jag börjar imorgon, tyvärr.
trött som ett svin ska jag fortsätta städa mitt rum. hare bra!

du är knark


RSS 2.0