var är du nu?

ligger i sängen och pluggar lite engelska, glider runt lite på internet. ont i ryggen har jag fått igen också, skönt att jag ska till chirupraktorn imorgon igen.
match idag, 1-3 till vaksala, vi får ta igen på onsdag istället mot storvreta! nej nu ska jag plugga vidare!
what's the point?

my friend, my friend

åååh jag får panik snart, hittar ingen klänning jag vill ha! efter att jag har prövat de 5 klänningarna jag beställde hem så har de blivit fula. slutar väl med jeans och tröja.


valborg?

lite mer mmmm i livet!

somebody told me that you're ok


har ju inte skrivit på ett bra tag nu, så tänkte rabbla upp det senaste!
torsdagen blev en supertrevlig dag. FRIENDS hade ordnat en dag för alla friendsare på skansen, en massa roliga lekar och superbra artister. skithärlig dag verklige, tur med vädret hade vi också! Efter en hel dag på skansen så stannade jag, johanna och freddan kvar i stockholm och kikade runt på stan. nu har jag hittat ett par skor till balen, eller jag vet inte om jag vill ha dem på balen eller inte.. får se om jag finner några andra sockertoppar!
Idag spelade vi vår andra serie match, blev en pinne där. 1-1. men fy, nej ingen bra match från min del. denna vecka består av två skoldagar, Måndag och onsdag, tisdagen ska vi rida, roligt och spännande! sen har vi långhelg, som jag inte vill bara kasta bort, så hoppas på att något roligt ploppar upp! kan det ha varit allt? jaja
tingeling!

partyhusvagn

åååh jag är så nörd.
jag sitter på blocket och kollar på husvagnar och drömmer mig bort, en pimpad husvagn som står på ön i sommar! hihi jag tycker det skulle vara grymt. en rosa, eller en med stor graffitimålning? och ett förtält, och lite annat gullegull! och inne, skulle det sitta fint med typ ljusslinga längst listerna på golvet? åh herregud lina..

I wanna be a billionaire so frickin bad

matchen spelades mot Gusk. förlust, tyvärr, men väldigt bra spelat ändå. Det blev många positionsbyten och väldigt virrigt. men trött blev jag i benen, första gången på gräs, det tar!
nu har jag i alla fall beställt några klänningar till balen, blev 5st, så får se om någon av dem passar! En ny skoldag imorgon väntar och jag ska krypa ner i sängen nu.
Puss

fotboll

första träningen på gräs idag! otroligt skönt i benen. seriestart imorgon i Gusk klockan 3. får se hur det går denna gång, om jag minns rätt så förlorade vi mot dem förra året, (dock stog jag i mål) annars är vi fantastiska! puss på er brudar!
PS. tänkte lägga in lite mysiga bilder från gårdagen, men kan hända att jag gör det om någon vecka! DS.

ehee

så underbart jävla fin! kär..

RSS 2.0