i gotta feeling that tonight's gonna be a good night!

jag och milla sitter framför datan hos julia medans hon badar/duschar eller vad hon nu gör! snart kommer väl de andra eller kanske lite om någon timme i alla fall. sen ska vi käka lite sen vidare till efterlängtade karholm och festa! fyfan va härligt.


MYYYYS

ska snart äta. sen blir det vidare till julia och natta över där med 2 andra äckliga tjejer ( om man kan kalla de tjejer ) jaja. blir nog mysigt.
och nu är allting fixat tills imorgon. HÄRLIGT!



tröött och lat

ligger i soffan och kollar på film. kom och tänka på att jag inte tränat på en vecka.. det är illa. kanske drar till gymmet senare om inte joanna kommer. någon som följer med?
annars blir det väl bara slappa och längta tills imorgon :)




dagens vill ha. och så vill jag in till stan med mammi.

HEJ

I know that after tonight, you don’t have to look up at the stars

den dära halvliter kaffe sitter fortfarnade i kroppen. så läggdags blir det inte på länge! imorgon kommer kära och efterlängtade joanna hem till mig, det kan bli att plocka fram skridskorna då. annars har vi ingenting annat planerat för oss imorgon, vi tare som det kommer liksom,nästa flyg till mallorca, som en vän en gång sade. det skulle ju inte vara helt fel de inte! men men jag har saknat flickan så det blir härligt att träffa na igen! nu blir det inge mera skrivande för nuet och senare framöver ikväll!



godnatt
Lina

tur och retur

johanna springer i och letar kläder och jag sitter och luktar på våra goda pannkakor!
om 5 minuter går bussen till tierp och sen blir det vidare med tåget till stockholm, igen.
PUSS


update: bilder från dagen




estocolmo

härlig härligt, har varit hemma från stockholm i några timmar nu. har hittat allt jag behövde till torsdagen, nu är det bara torsdagen som fattas för att allt ska bli i sin ordning! men nu har petra,jennycoh milla dragit sig hemåt och det är bara jag och johanna kvar.vi ska kolla på playa del sol nu sen lägga oss, för i morgon tvingar hon med mig till stockholm igen den satmaran!
bilder kommer från dagen.

godnatt
Lina

nu är det vinter

eller är det?
vaknade klockan 8 i morse. sen var det ju så att man skulle ställa om klockan inatt också. så då var klcokan en timme minus, så har varit vaken sen 7.
Jag ska med pappa och Alex till valbo nu. ska väl inhandla mig ett par skor om jag hittar. Imorgon åker jag till stockholm med milla! härligt härligt. Igår bestämdes det att min joanna kommer hit på onsdag, jätte längesedan vi sågs, det var på påsklovet senast.. umgås alldeles för lite! men men nu är det bara att längta!





/lina

borta bra men hemma bäst

äntligen hemma.
sitter och kollar på gamla bilder och pratar med petra om dem! åh gud va alla har förändrats, sjukt. när man är i skolan så tycker man ju att alla 7or är jätte småa, men vi var ju fasen också så småa. jaa, livet går för fort!









24-10-09

idag fyller sandra 15 år, grattis till henne! och även så har min kusin fyllt år så vi ska till han och fira honom snart. så om en kvart ger vi oss av. Hela morgonen har jag spenderat framför datan och i duschen, har letat efter kläder till halloween, funderar på att vara mimmi pigg. så behöver en röd prickigkjol eller klänning.. På måndag så blir det stockholm med milla, å gud vad jag har längtat! de tråkiga är ju bara att jag inte har så värst mycke pengar.. men men jag klarar mig!

9a:3







uptown girl

fyfan va härligt med lov igen! sitter och lyssnar på massa gamla låtar och snart ska jag kila iväg till milla där några brudar är. blir tjejkväll tonight, härligt :)

tjaaa puss

tUNG

kom nyss hem ifrån uppsala, har varit på öppethus på Thorén business school. verkar interessant! det känns jobbigt att jag snart ska bestämma en liten del av mitt liv om några månader. Jag har så mycket i skallen som jag vill gå, så det är jobbigt det här!

juste, jag hade engelska prov i dag efter skolan och det kändes riktigt OK! så hoppas på det bästa nu.

usch,förbannad

bara jätte arg nu. dagen började i alla fall bra! men sen kom det första provet, spanska prov. självklart så går det åt helvette.. sen sista timmen hade vi NO prov, det gick i alla fallhyffsat. sen när jag kom hem så självklart så har jag ingen nyckel för den ligger i min andra jacka? så fick åka till julia , vi satt och kolla på kläder och skor på nätet, även lite på youtbe, jhag förstår inte hur de kommer på vissa videosar? haha. nej men vi hade oss en trevlig liten stund. Vid 5tiden cykla jag hem och plugga lite så nu hoppas jag på att det sitter i tills i morgon!! känns som om jag har sänkt mig fruktansvärt mycket i betygen.. usch för mig.

jag har i alla fall umgåts med världens bästa johanna sen i söndags! super trevligt och jag älskar dig!




you keep me from falling apart 

zombie vännen min



sitter i millas säng och äter mängder av godis och gossip girl på tvskärmen!

igår följde jag med sofia hem. vi följde med Erika till kyrkan och mediterade, fick panik, jag kan verkligen inte sitta still i 20 min! men lite skönt var det i alla fall. sen åkte vi hem till sofia igen, nattade där. puss på en mysig dag!

godmorgon,godmiddag,godkväll



nu är snön borta igen. var ute och gick vid 10 tiden, det hade kommit lite snö då.
sen tog jag bussen till tierp och där var det ju ganska mycket mera snö! hoppas det
blir mycket snö i vinter. MUMMA! nu har jag precis kollat klart på djungelgeorge,om
några timmar drar jag till tierp oc htränar igen

put the high heels on

sitter hemma för vi har praktikvecka och jag har ingen prao så det blir av att kolla på lite kläder och annat ist. ska snart öppna böckerna och börja plugga! sen kanske lägga benen på ryggen och springa lite? ja det behövs!



och jag behöver pengar

dagen efter igår

matchen igår blev inte som tänkt. eller mål blev det! efter matchen drog vi till tierp och träffa trevligt folk. vi begav oss till bennys, när vi hade frysigt tillräckligt mycke så gick milla, anton och jag till anton och vänta på johan. sen gav vi oss av till johan. blev en väldigt lång natt och inte har jag skrattat så här mycket på år och dagar!

vakna runt 11 i morse. kolla på film, åkte till brorsans och hem till anton igen och kolla på film. sov den mesta delen av filmen. åkte hem vid fem sex tiden. jag och milla köpte pizza sen begav jag mig hemåt och städa mitt rum. nu har jag precis kommit upp från ett varmt bad och ska sova inom kort stund!

fotboll time!!!

snart ska vi hem till millas far och kolla på sverige-danmark. vi tippar på 2-1.
vad händer sen?


me amo <3

fredagsmys minus ''smys''

jag har grymt tråkigt just nu. har nyss varit på ica och handlat godis med min lillebror. Mamma är i göteborg över helgen och pappa är i stockholm så är ganska själv just nu. förutom dom två djuren.



vad kan hända sen?

snart helg

sitter i skolan med petra i studion, hur slapp dag somhels. först hemkunskap sen ingen gympa ist en lång jävla rast och snart klockan halv ett ska vi kika på i taket lyser stjärnorna med typ alla nior och åttor här från aspen sen är det väl några från central också. men sen är denhär skoldagen slut sen är det jävla härlig helg igen!

pussar


helt ok!

trött efter en lång skoldag. två bra saker som hände i skolan idag var väl då, för det första så fick jag inte ig på matten som jag verkligen trodde jag skulle få, gick mycket bättre än vad jag trodde, 2 poäng igrån vg! sen på NO provet så fick jag VG+ och det är superbra för att vara mig! nu är det bara ett prov prov kvar denna vecka, okej det är bara en dag kvar. men imorgon gäller det, SO prov inte min grejj men tror det kan gå helt ok! Sen nästa vecka är det  väl också två prov.
men nu ska jag iväg på thiboxningen, CIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIAO



snart sitter den!

RSS 2.0